Στο ψυγείο, μια αξιοζήλευτη ποικιλία τυριών από κάθε γωνιά της Ελλάδας και στα ράφια επιλεγμένα εκλεκτά προϊόντα και λιχουδιές.
Χοιρινά από τη Σπάρτη, αμνοερίφια από τα Γιάννενα, μοσχάρι από την Ορεστιάδα, σε ένα κρεοπωλείο στο Παγκράτι που μετρά τέσσερις δεκαετίες ζωής.
Στο νησί με το ηφαιστειογενές πέτρωμα, εκτός από εκλεκτό κρασί, παράγονται μοναδικά προϊόντα, όπως το άνυδρο τοματάκι και η μοναδική φάβα, που μεταποιούνται και διατίθενται στην αγορά από την Ενωση Θηραϊκών Προϊόντων.
Τηγάνια που παίρνουν φωτιά και πιάτα που μπλέκουν έντεχνα την ελληνική και τη γιαπωνέζικη κουζίνα.