Η φυσική πηκτίνη των φρούτων είναι ο λόγος που πήζει η μαρμελάδα. Τι γίνεται όμως με αυτήν του εμπορίου; Σε ποια γλυκά χρειάζεται και τι όφελος έχουμε από τη χρήση της; Οταν φτιάχνουµε µαρµελάδα, η φυσική πηκτίνη -µια ουσία που περιέχουν τα...
Γκουρμέ πίτσα στα γρήγορα.
Ελληνική παραδοσιακή κουζίνα με ντόπιες πρώτες ύλες και αξιώτικη μαστοριά.
Μπιγκ τοπ, άλι τοπ και άλλες ποικιλίες με περίεργα ονόματα βρήκαμε αυτή την εβδομάδα στους πάγκους της λαϊκής.
Δεν υπάρχει τίποτα πιο δροσιστικό και απολαυστικό από ένα φρουτένιο smoothie. Θα σου δώσει την ενέργεια που χρειάζεσαι για να συνεχίσεις την ημέρα σου, θα σε ενυδατώσει και θα σε αναζωογονήσει.
Όταν η αυθεντική γεύση συναντάει την ποιότητα, την καινοτομία και το μεράκι.