Ο Αντώνης Δρακουλαράκος μάς λέει πώς κατάφερε να ανοίξει το πιο πολυσυζητημένο σουσάδικο της πρωτεύουσας.
Δεν είναι μόνο η μυρωδιά τους - αληθινού ψωμιού. Ούτε η εξαιρετική νοστιμιά τους.
Πολύ αρωματικό γιαουρτογλυκό με σοκολάτα. Το δοκιμάσαμε στα βραβεία και θέλουμε να το μοιραστούμε μαζί σας.
Αν προτιμάμε τα λαδερά χωρίς σάλτσα, μόνο με το λάδι τους ελαφρώς κοκκινισμένο από τα ολόκληρα κομμάτια ντομάτας, τότε θα παραλείψουμε τις τριμμένες ντομάτες.
Μπορούμε να αντικαταστήσουμε το γλυκό βύσσινο με οποιοδήποτε γλυκό του κουταλιού έχουμε και μας αρέσει.
Πειραματιστείτε με τη μπαβαρουάζ και προσθέστε το καλοκαιρινό φρούτο της επιλογής σας!
Αφράτη ομελέτα που θα γεμίσει τις μπαταρίες μας.
Τί χρώμα θέλετε να έχει η τυροκαυτερή σας; Αναλόγως της ποικιλίας που θα επιλέξετε θα δώσετε και διαφορετική απόχρωση στη σάλτσα.