Παραλιακό εστιατόριο με ελληνικές νοστιμιές και σταθερή ποιότητα.
Νόστιμες ιδέες για την τελική ευθεία της μεγάλης νηστείας.
Επιλέγουμε δύο χωριά στα νότια της Λέσβου, μακριά από την πολύβουη πρωτεύουσα: το παραλιακό και τουριστικό Πλωμάρι, που φημίζεται για το ούζο και τους μεζέδες του, και την Αγιάσο, τον παραδοσιακό οικισμό στην αγκαλιά του βουνού Ολυμπος.
Ένα πρωτότυπο σαλατο-ορεκτικό, ό,τι πρέπει για να ανοίξει ένα γεύμα αξιώσεων.
Στα περίπτερα με την Καθημερινή αυτής της Κυριακής 16/3.