Η καλή μαγειρική δεν θέλει (πάντα) χρόνο, αλλά μεράκι και ένα καλά οργανωμένο τροφοντούλαπο...
Για να τρίβεται το τυρί πιο εύκολα, ένα καλό κόλπο είναι να κόψουμε το κομμάτι που θέλουμε να τρίψουμε και να το βάλουμε πρώτα στην κατάψυξη για 30 λεπτά. Με αυτόν τον τρόπο γίνεται πιο σκληρό και έτσι δεν σπάει ούτε λιώνει.
Σερβίρουμε:το γλυκό κόκκινο κρασί στους 12-14 ºCτο γλυκό λευκό κρασί στους 10 ºCτα αποστάγματα στους 18 ºC Η βότκα θα πρέπει να βγει παγωμένη, από την κατάψυξη.