Γνωστές συνταγές στην τουρκική, «αυθεντική» εκδοχή τους από μια Τουρκάλα μαγείρισσα.
Εκλεκτές νοστιμιές από την Πόλη και την εγγύς μας ανατολή στο Παλαιό Φάληρο.
Το καλοκαίρι, όταν φτιάχνουμε κεφτεδάκια, μπορούμε να βάλουμε στο μείγμα του κιμά ντομάτα τριμμένη στον τρίφτη και στραγγισμένη. Ο κιμάς αφρατεύει, η οσμή του αυγού εξαλείφεται και ως αποτέλεσμα έχουμε πιο ζουμερούς κεφτέδες. Το χειμώνα την...
Ενα «νόστιμο» στέκι για φαγητό στο Γκαζοχώρι με καλές μουσικές, ωραία αισθητική και καλή κουζίνα. Φορέστε το νεανικό κουστούμι σας και μπείτε…
Ταβερνάκι με καλό φαγητό, φρεσκοκομμένες πατάτες και καλό τηγάνι. Πολύ καλή η καπνιστή μπριζόλα.
Προκοπή να δουν τα μάτια σας με τα σπιτίσια, μαμαδίστικα φαγητά του γλυφαδιώτικου μαγειρείου.