Δροσερά επιδόρπια για το μεγάλο πασχαλινό φαγοπότι, εύκολα γλυκά με τσουρέκι, συνταγές με ζαχαρούχο γάλα και 12 σοκολατένια μπανανογλυκά.
Κλασικό πιάτο της ιταλικής κουζίνας που το έχουμε συνηθίσει κοκκινιστό. Όμως και αυτή η εκδοχή του είναι θεσπέσια.
Η Νένα μεταμορφώνει το κλασικό φαγητό σε light λιχουδιά, χρησιμοποιώντας το χοιρινό φιλέτο αντί άλλου κομματιού, ελάχιστο λάδι, ασπράδια για το αυγολέμονο και πολύ μεράκι.
Ανακουφιστική μετά το πολύ ποτό, αλλά και ωραία έναρξη σε ένα γεύμα αξιώσεων, αν σερβιριστεί σε μικρή ποσότητα. Μούρλια έτσι κι αλλιώς.
Στην Ελευσίνα έφτασε η χάρη μας, και με μεγάλη μας χαρά, καθότι δειπνήσαμε σε ένα εστιατόριο με αξιόλογη κουζίνα.
Τρούφες και κεράσματα, εύκολα σοκολατάκια, γλυκά με ελληνικό άρωμα, σπιτική τζιαντούγια, τούρτες με γκοφρέτες περιπτέρου και όλες οι νέες τάσεις σε επίσημη «πρώτη».