Καινούρια λάδια και ελιές, πρωτότυπες παρασκευές ελιάς και άλλα πολλά ενδιαφέροντα μάθαμε και δοκιμάσαμε στην Gourmet Olive Exhibition που έγινε στη Θεσσαλονίκη.
Γλιτώνουμε θερμίδες... Κερδίζουμε νοστιμιά!
Για χουνκιάρ μπεγιεντί και παστουρμαδόπιτα που θα ’χεις να θυμάσαι…
Αγκινάρες που μοιάζουν με βαρκούλες γεμιστές με μπεσαμέλ και κιμά.
Τους συναντάτε πίσω από γνωστές αθηναϊκές μπάρες. Τους γνωρίζετε;
Οι μεξικάνικες κροκετούλες τυριού θα γίνουν το αγαπημένο σας μεζεδάκι.