Κρητική δημιουργική κουζίνα, βασισμένη σε παλιές παραδοσιακές συνταγές και υλικά από το κτήμα τους και ντόπιους παραγωγούς και κτηνοτρόφους.
Μια εβδομάδα γεμάτη γεύσεις ηπειρώτικες ξεκινάει σήμερα 05/02 στο εστιατόριο του Ζαππείου.
Πόσες φορές θα γεμίσουμε τα πιάτα με αυτά τα μίνι εδέσματα; Πολλές - θέλει και ερώτημα;
Στο εμβληματικό εστιατόριο της Μεγάλης Βρετανίας θα πληρώσουμε κάτι παραπάνω, αλλά θα καλομάθουμε τους εαυτούς μας τρώγοντας εξαιρετικό φαγητό και απολαμβάνοντας τη μοναδική ατμόσφαιρα.
Στο εστιατόριο Αίγλη θα απολαύσουμε κλασικές γεύσεις σε ένα περιβάλλον παρόμοιο με αυτό ενός οικογενειακού τραπεζιού. Πάντα με έμφαση στις ελληνικές πρώτες ύλες, από τον σεφ Μάκη Κοντόκωστα.