Κέικ, μπισκότα και ζύμες είναι κάποια από τα γλυκά που μπορούν να παρασκευαστούν με βασικό ή μοναδικό γλυκαντικό τη στέβια. Επίσης, μπορούμε να φτιάξουμε κρεμώδη γλυκά, να γλυκάνουμε φρουτοσαλάτες και γιαούρτι κ.λπ. Πλέον κυκλοφορεί...
Το ιταλικό που δικαιολογεί την καλή διαδικτυακή του φήμη με το φαγητό του.
Ξεχωρίσαμε τρία πιάτα από το ανοιξιάτικο μενού του Γκίκα Ξενάκη και σας τα παρουσιάζουμε.
Ιαπωνική κουζίνα περιωπής με ολόφρεσκα ψάρια και μάστερ στο σούσι.
Ο αστεράτος σεφ έκανε ένα διάλειμμα από τις πυρετώδεις προετοιμασίες για το αποψινό μενού του για να μας μιλήσει.