Το 95 % των συνταγών της Κίνας, ξεκινά ώς εξής: «Σε ένα γουόκ ζεσταίνουμε λίγο λάδι και σοτάρουμε το τζίντζερ με την καυτερή πιπεριά και το σκόρδο». Μήπως στην Ελλάδα δεν κάνουμε το ίδιο; «Σε μια φαρδιά κατσαρόλα, ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και...
Ενα μοντέρνο εστιατόριο με προσεγμένες κυκλαδίτικες και ελληνικές γεύσεις.
Ο γνωστός σεφ Χριστόφορος Πέσκιας τρώει σουβλάκι στον «Καυτερό» στο Χαλάνδρι και ψάρι στον «Τραβόλτα» και στον «Παπαϊωάννου».
Στα δικά μας σάντουιτς χρησιμοποιούμε εμβληματικά προϊόντα της χώρας όπως το σαλάμι Λευκάδας και το νιβατό.
Με απλά υλικά φτιάχνουμε παραδοσιακά πιάτα της κινεζικής γαστρονομίας, όπως τα νουντλς με τις γαρίδες.
Γειτονιά των αντιθέσεων, φιλοξενεί το αστεροφορεμένο εστιατόριο Funky Gourmet και το δημιουργικό Aleria, ενδιαφέρουσες νεο-ταβέρνες, αυθεντικά έθνικ στέκια, αλλά και πολλούς χώρους όπου η ποιότητα απουσιάζει.