Τέτοιο κεμπάπ δεν έχετε ξαναφάει! Bonus: το ντιπ γιαουρτιού για να τα συνοδεύσετε!
Μπόλικο λάδι και κρεμμύδι και σιγανό ψήσιμο, δυο από τα μυστικά του Χριστόφορου Πέσκια για επιτυχημένα μεσογειακά λαδερά.
Το γιουβετσάκι του καλοκαιριού που δεν έφτιαξες ακόμα!
Το λουκάνικο τρώγεται ευχάριστα όλο το χρόνο κι αυτή η σάλτσα του ταιριάζει απόλυτα!
Συνοδεύεται ιδανικά από μια «ξανθιά»! Μπίρα... μα τι άλλο;
Η σαλάτα του καλοκαιριού που τα’ χει όλα!