«Όπως και να έχει, η ταϊλανδέζικη κουζίνα έχει κάτι για τον καθένα. Οι καυτερές γεύσεις και τα μπαχαρικά προσαρμόζονται στις ορέξεις του κάθε μάγειρα, ενώ οι επιλογές είναι άπειρες: πιτάκια, χοιρινό, ρύζι, κοτόπουλο, σούπες και σαλάτες μέχρι και...
Αυτό το γνωστό κλασικό πιάτο δεν πρέπει ποτέ να γίνεται υπερβολικά καυτερό.
Ένα από τα πιο διάσημα πιάτα της Ταϊλάνδης. Με απλά υλικά και ελάχιστο κόπο ετοιμάζουμε ταϊλανδέζικα γεύματα. Το Σάββατο με την Καθημερινή «Κουζίνες του κόσμου: Ταϊλάνδη».
Σε όλη την Ταϊλάνδη, μικροί πάγκοι και πωλητές με καροτσάκια ετοιμάζουν μια απίστευτη ποικιλία από σνακ. Γρήγορα και πικάντικα σνακ στο βιβλίο «Κουζίνες του κόσμου: Ταϊλάνδη» με την Καθημερινή!
Ξενυχτήσαμε, δοκιμάσαμε πολλά και καταλήξαμε στα εξής «βρώμικα» που… τρώγονται.
Τα περίφημα περσικά «χορές» συμμαγειρεύονται με λαχανικά, φρούτα και ξηρούς καρπούς.
Κλασικά ή με νέα υλικά, περίεργοι συνδυασμοί, ελληνικά προϊόντα μέσα σε σέικερ. Ο,τι καλύτερο για το φθινόπωρο.