Γαρνίρουμε με φρεσκοτριμμένη παρμεζάνα ή κυβάκια φέτας.
Απλή, απλούστατη η συνταγή. Ακόμα όμως και τα απλά χρήζουν υπενθύμισης.
Όλο κρέας, κρέας, κρέας. Ας φάμε κι ένα όσπριο, εύκολο μα και πεντανόστιμο.
Οι μαγείρισσες της Καλλίστης φτιάχνουν μια εύκολη πάστα που θα νοστιμίσει το δευτεριάτικο βράδυ μας.
Με αυτό το τιπ, εγκαινιάζουμε μια νέα στήλη συμβουλών για προϊόντα που μας ρωτάτε συχνά πού μπορείτε να τα βρείτε. Συνήθως πρόκειται για προϊόντα που απλώς δεν ξέρουμε πού να τα αναζητήσουμε σε ένα σούπερ μάρκετ ή που κανένας υπάλληλος δεν έκανε...
Τη Μεγάλη Παρασκευή είθισται να νηστεύουμε το λάδι. Να μια μακαρονάδα που θα γαληνέψει τη νηστεύουσα πείνα μας.
Μια ιταλική τρατορία με ζεστή ατμόσφαιρα και γεμάτα τραπέζια.
Νηστήσιμη, πρωτότυπη και λαχταριστή η σπαγκετάδα μας. Σερβίρουμε με μπόλικο φρεσκοτριμμένο πιπέρι.