Φέτος η Αποκριά θα είναι καυτερή με σουβλάκια και κεμπάπ από μοσχάρι που σερβίρεται κατ’ οίκον.
Από το 1923 στο ίδιο πόστο στο Κολωνάκι, η ταβέρνα του Φιλίππου είναι σημείο αναφοράς στη γειτονιά.
Φαλαφελάδικο ή Falafeladiko Street αλλά και με λιγοστά καθίσματα το νέο αυτό φαλαφελάδικο στην Κηφισιά θα σάς ενθουσιάσει.
Ελαιόλαδα και ελιές.
Ο Άγγελος Ρέντουλας επισκέφτηκε το ιστορικό εστιατόριο του Πειραιά και δοκίμασε το μενού του νέου σεφ Ανταμ Κοντοβά.
Στο φούρνο, στο παστίτσιο, στο κουσκούς, στην πίτα, στη σαλάτα και ως ντιπ. Ένα είναι το μόνο σίγουρο. Όπου και να προσθέσεις λίγη από την «τροφή των θεών»... γίνονται θαύματα.