Στο «Γ» που κυκλοφορεί στις 13/08 θα βρείτε μεζεδάκια για να συνοδέψετε τα καλοκαιρινά απογεύματα σας.
Gastronomy by the sea!
Οι φακές Φενεού είναι μικρές, μαύρες, ευκολόβραστες, με γεμάτη γεύση και εδώ και 2 χρόνια είναι και ελληνικές.
Πεντανόστιμο μπέργκερ με κιμά κόκορα πο ταιριάζει υπέροχα με μια παγωμένη μπίρα.
Το σκοτύρι είναι ένα αλειφώδες τυρί, με πικάντικη γεύση και άρωμα από πιπέρι και θρούμπι και δίνει έξτρα νοστιμιά στο φαγητό μας.
Από τη μία άκρη του Χωριού έως την άλλη είναι μια... λαδένια δρόμος. Κι ώσπου να πεις μανούρα, φέρνεις βόλτα ολάκερη την Κίμωλο. Μια σταλιά νησάκι, μα με τι γεύση!
Ένα σάντουιτς ιδανικό για να το πάρετε μαζί στην εκδρομή σαν κολατσιό.