Ο Άγγελος Ρέντουλας μας δίνει ραπόρτο για το νέο ψαροεστιατόριο του Κολωνακίου.
Μια χορτοφαγική αλλά χορταστική συνταγή με σπανάκι και ελαφριά κρέμα.
O Άγγελος Ρέντουλας επισκέφθηκε το πιο σικάτο μεζεδοπωλείο του κλεινού άστεως.
Οι αγρότες κάνουν θεωρητικά μαθήματα, παρακολουθούν τη γραμμή παραγωγής των προϊόντων, ενώ γίνεται και πρακτική στο χωράφι.
Καλύτερη χορτόπιτα δίχως φύλλο, δεν έχεις ξαναφάει.
Φοβερό καθημερινό φαγητάκι που σου γεμίζει την ψυχή!