Ο Άγγελος Ρέντουλας μας δίνει ραπόρτο για το νέο ψαροεστιατόριο του Κολωνακίου.
Ο πρωτοποριακός φούρνος Full Steam από τη Neff.
Ο Άγγελος Ρέντουλας επισκέφτηκε το ιστορικό εστιατόριο του Πειραιά και δοκίμασε το μενού του νέου σεφ Ανταμ Κοντοβά.
Οι υγειονομικές αρχές των ΗΠΑ είπαν «ναι» στην εμπορική εκμετάλλευση ενός γενετικά μεταλλαγμένου είδους σολομού, σημειώνοντας ότι είναι ασφαλές για βρώση από τον άνθρωπο.
Για την γαστρονομία της Θεσσαλονίκης μιλούν πολλοί, ένας όμως είναι ο καθ’ ύλην αρμόδιος. Ενας από τους παλαιότερους στην “πιάτσα” ο Γιώργος Βασίλογλου, ιδιοκτήτης του Clochard.