
Για τις γιορτινές βραδιές -και όχι μόνο- προτείνουμε έξι ποτά με έντονο, άλικο χρώμα, που θα γίνουν η βάση για εύκολα κοκτέιλ και ποντς.
Wine not, Wine Booth ή Dandy; Χαλάνδρι, Σύνταγμα ή Φάρος Ψυχικού;
Υπέροχα αντικείμενα με υπογραφή.
Το συνοδευτικό που θα μας κάνει να ξεχάσουμε τα κύρια.
Εντυπωσιακό και εντυπωσιακά νόστιμο το κύριο πιάτο της γιορτής.
Η θερμοκρασία σερβιρίσματος του αφρώδους κρασιού είναι γύρω στους 7° C. Αν βιάζεστε, 15 έως 30 λεπτά στην κατάψυξη δεν θα το βλάψουν. Αλλιώς, αφήστε το 2 - 3 ώρες στο ψυγείο και 30 έως 45 λεπτά με πάγο σε σαμπανιέρα.