Το άνοιγμα μιας φιάλης κρασιού απαιτεί πέντε πράγματα: ένα καλό ανοιχτήρι, αργές κινήσεις, υπομονή, υπομονή και υπομονή...
Προϊόντα από τα σούπερ μάρκετ της Αθήνας σε έξι προτάσεις σερβιρίσματος - μαζί με το οινικό τους ταίρι.
Παραδοσιακές σκοπελίτικες γεύσεις, ντόπιες πρώτες ύλες και κηπευτικά από το περιβόλι της κ. Φωτεινής.
Αν και η επιλογή µαρινάδας είναι θέµα φαντασίας και προσωπικού γούστου, φαίνεται πως κάθε κρέας «παντρεύεται» καλύτερα µε ορισµένα υλικά, που αναδεικνύουν το χαρακτήρα του.
Τα υγρά που θα βγάλουν τα υλικά, τα συλλέγουμε προσεχτικά και τα χτυπάμε με 1 - 2 κομμάτια λαχανικών και λίγο λάδι στο μούλτι για να φτιάξουμε τη σάλτσα για το φαγητό.
Εδώ και ενάμιση αιώνα, η ίδια οικογένεια, στο ίδιο κομμάτι γης, καλλιεργεί την ίδια ποικιλία και παράγει κρασιά που αποτελούν σημείο αναφοράς. Από τον Θεόδωρο Μερκούρη ως τους αδελφούς Κανελλακόπουλους, αυτή είναι η συναρπαστική ιστορία τους.