Η συμμετοχή της Δήμητρας Μιχαλέλη στον διαγωνισμό «Συνταγές της τελευταίας στιγμής».
Ό,τι λαχταράει η ψυχή σου σε ψάρια και οστρακοειδή και -το σημαντικότερο- σε καλή σχέση ποιότητας-τιμής.
Μια σαλάτα με τα τελευταία φασολάκια της εποχής...
Ηλιοβασιλέματα, θαλασσινή αρμύρα και νοστιμιά στο Κίνι της Σύρου.
...αν, πριν τα φάμε, τα ζεστάνουμε λίγο στο φούρνο ή ακόμα και στο μάτι της κουζίνας (πάνω σε ένα κομμάτι αλουμινόχαρτο). Έτσι ζωντανεύει η γεύση τους.