Όπως προδίδει και το όνομά του, εδώ θα βρούμε γλυκά με εκλεκτή σοκολάτα, εμπνευσμένα από την γαλλική σχολή. Δεν υστερεί όμως και στα κρεμώδη, με αποκορύφωμα την κρεμ μπριλέ.
Μπορεί ο Ιβάν ο Τρομερός να δημιούργησε το πρώτο μονοπώλιο για την παραγωγή της ήδη από το 1540, αλλά το «μικρό νερό» -όπως σημαίνει το όνομά της- έπρεπε να περιμένει αρκετούς αιώνες για να γίνει ένα από τα πιο διαδεδομένα ποτά στον κόσμο.
Ένα προσεγμένο συνοικιακό ψητοπωλείο με ενδιαφέρουσες γευστικές προτάσεις και έμπειρο σεφ στην κουζίνα.