
Μια εντυπωσιακή υπόσκαφη γκαλερί, μέσα σε ένα παλιό οινοποιείο στην Εξω Γωνιά.
Η Νίκη Χρυσανθίδου βάζει την κατσαρόλα στη φωτιά... Στο πιάτο; Ένα τέλειο μαγειρευτό μοσχαράκι.
Όταν σου λέω λεμόνι, θα κρύβεσαι κι όταν σου λέω πορτοκάλι θα βγαίνεις.
Εκλεκτά τυριά, όπως η «φέτα», το ξεροτύρι και η πρέτζα, κρασιά, όπως η Ρομπόλα, αναρίθμητα μυρωδικά, ένα σωρό ασυνήθιστες χορτομαγειρίες και δεκάδες πίτες συνθέτουν τη γαστρονομική ταυτότητα της όμορφης Επτανήσου.
Η παραδοσιακή μαγειρική ως δυναμική, ποιητική διαδικασία.
Μια ηλεκτρονική κάβα που ομιλεί απταίστως την ελληνικήν.
Εξωτική ψαροφαγία για απαιτητικούς ουρανίσκους.