Μετά το αστέρι Michelin, ο διακεκριμένος Ελληνοαυστριακός σεφ θέτει τον πήχυ ψηλά ανοίγοντας το δικό του εστιατορίο. Βρεθήκαμε εκεί και αναμεταδίδουμε.
Η Ντίνα Νικολάου φτιάχνει ένα κλασικό κυριακάτικο φαγητό, προσθέτοντας τις δικές της ξεχωριστές πινελιές.
Ένα σούπερ πιάτο που θα εντυπωσιάσει και τους πλέον απαιτητικούς. Αν μάλιστα φτιάξετε και ένα ζωμό με τα κεφάλια από τις γαρίδες.
Στην καλοκαιρινή αυλή της «Θάλειας» οι γεύσεις και οι μυρωδιές σε περιτριγυρίζουν υπέροχα.
Με ένα ελαφρύ μαρινάρισμα, μια χούφτα υλικά και λίγη προσοχή στο ψήσιμο φτιάχνουμε στο τηγάνι τις τέλειες μπριζόλες.
Ένα ιδιαίτερο παστίτσιο, ελαφρύτερο από το συνηθισμένο, όμως καθ’ όλα νόστιμο και λαχταριστό.
Σου περίσσεψε μπριάμ; Φτιάξε στη στιγμή τάρτα με έτοιμο φύλλο!
Απλό, σπιτικής λογικής φαγητό, που προσφέρεται σε γενναίες μερίδες και λογικές τιμές στο γραφικό λιμανάκι του Βλυχού.