Το success story του δημιουργού της Taf Coffee, που έφερε τη single origin καφεποσία στην Ελλάδα.
Ενα εμβληματικό ελληνικό προϊόν παράγει η Κρι - Κρι στις Σέρρες. Το γιαούρτι της ξεχωρίζει ανάμεσα στα αντίστοιχα προϊόντα ευρείας καταναλώσεως. Και, επιπλέον, μας γλυκαίνει με τα παγωτά της.
Τους ελαιώνες της Κέρκυρας τους ξέρουμε όλοι για την ομορφιά που δίνουν στο τοπίο του νησιού. Ποιος, όμως, ήξερε το κερκυραϊκό λάδι; Κανείς, γιατί ακόμη και οι ίδιοι οι παραγωγοί του θεωρούσαν ότι δεν είναι καλό. Και όμως, δύο νέοι άνθρωποι το...
Από μικρό παιδί ο Νίκος Γασπαράκης βρίσκεται μέσα στα τυροκομεία. To δικό του τυροκομείο το άνοιξε πριν από 40 χρόνια περίπου, στο χωριό Κούμμοι του Ρεθύμνου.
Η Σαντορίνη φημίζεται για τα κρασιά της. Και όλοι ξέρουμε το Ασύρτικο, τη Μανδηλαριά, το Vinsanto. Πόσοι, όμως, από μας γνωρίζουμε ότι στο νησί ευδοκιμούσαν παλιότερα και άλλες γηγενείς ποικιλίες που έδιναν ξεχωριστά κρασιά;
Ο Brian Julyan, συγγραφέας επιτυχημένων βιβλίων και πάνω απ’ όλα δάσκαλος, ανήκει στην κατηγορία των ανθρώπων που, αθόρυβα και μεθοδικά, δουλεύουν για το δώρο του Βάκχου.