Για να προστατεύσετε το αλεύρι, τις σταφίδες ή τα ξερά σύκα που έχετε στο ντουλάπι σας από διάφορα ζωύφια, βάλτε σε κάθε συσκευασία 1 φύλλο δάφνης.
Τηγανίζουμε πατάτες κυδωνάτες και διαλέγουμε ανάμεσα σε δύο ιδιαίτερα ντιπ για να τις συνοδεύσουμε.
Η συμμετοχή της Σεβαστής Πετρίδη στον διαγωνισμό «Συνταγές της τελευταίας στιγμής».
Η Νένα βάζει την κατσαρόλα στη φωτιά και μαγειρεύει το τέλειο κοτόπουλο. Ρίγανες, κρασιά, μουστάρδες, δάφνες, μανιτάρια, όλα τα καλά...
Οι ζωμοί νοστιμίζουν τα φαγητά προσδίδοντάς τους βάθος γεύσης. Αν δεν έχουμε χρόνο να φτιάξουμε έναν κλασικό ζωμό, μπορούμε να ετοιμάσουμε γρήγορα στην παρασκευή τους «τσάγια» μυρωδικών. Βράζουμε, δηλαδή, στη χύρτα, μυρωδικά (φρέσκα και...
Μια σαλάτα πλούσια σε πρωτεϊνες.