Κλασικά και αγαπημένα αυτά τα κουλουράκια πορτοκαλιού αποτελούν το νούμερο ένα πασχαλινό γλύκισμα.
Αυτά τα αρωματικά κουλουράκια φτιάχνονται παραδοσιακά στη Χίο.
Τα κουλουράκια γίνονται με πρόβειο βούτυρο, εξού και το άρωμα και η τραγανή υφή.
Κερκυραϊκό χριστόψωμο, παραδοσιακά σε σχήμα περιστεριού, κάτι ανάμεσα σε γλυκό ψωμί και άγλυκο τσουρέκι.
Κρητικά λυχναράκια, μια από τις πιο πασχαλινές νοστιμιές που μπορείτε να φτιάξετε.
Πλούσιο και αρωματικό ρολο κατσικάκι στο φούρνο.