Δύο Γαστρονομικά events, «τρέχουν» στη Θεσσαλονίκη.
Είναι η γαστρονομική μας πρωτεύουσα, κι ας της λείπουν οι chef που παρεπιδημούν στην Αθήνα. Το φρέσκο αεράκι φυσά από τον βοριά.
Οπως προδίδει και το όνομα, πρόκειται για καπνοπωλείο + οινοτέκα + τυροσαλαμοπωλείο 3 σε ένα και επιτυχημένα.
Mια παρέα νέων ανθρώπων άνοιξε τον Φεβρουάριο το ντελικατέσεν Gusto di Grecia, με το εξής «ιδιαίτερο» χαρακτηριστικό: πωλούν μόνο ελληνικά προϊόντα.
Ένα «συνειδητοποιημένο» μεζεδοπωλείο στο Κουκάκι με εκλεκτές ελληνικές λιχουδιές.