Γλυκά αλλά πλέον και ψωμί και φαγητό σε πακέτο από μια οικογενειακή επιχείρηση με πολύχρονη εμπειρία.
Αφού τα ίδια υλικά έχουν όλες, πως γίνεται να είναι τόσο εμφανείς οι διαφορές τους;
Παγωτομηχανές, σκουπ και σκεύη σερβιρίσματος για παγωτά και σορμπέ.
Με φαντασία και δηµιουργικότητα, η Χριστίνα Παντελεηµονίτη είναι από τους πρώτους που ξεκίνησαν τις «µικρές επιχειρήσεις» µε επώνυµο ελληνικό προϊόν. Είναι από τους σκαπανείς του χώρου και η συµβολή της είναι σηµαντική.
Ένα πρότυπο ελαιοτριβείο, µια δυναµική εξαγωγική µονάδα, ένα εξαίρετο ελαιόλαδο.
Το βραβείο ευρείας καταναλώσεως είναι για το 2011… διευρυµένο. Το μοιράζονται δύο ανόµοιοι οργανισµοί, µια ανώνυµη εταιρεία και ένας αγροτικός συνεταιρισµός, για την εξαιρετική δουλειά στον τοµέα τους και για τη µεταξύ...
Σπάνια βρίσκει κανείς ένα τόσο «ολοκληρωμένο» εστιατόριο.