Στο νέο μάθημα μαγειρικής ο Χριστόφορος Πέσκιας δίνει ελληνική υπηκοότητα στη μαγιονέζα, βάζοντας ελαιόλαδο αντί για άλλο έλαιο.
Ο Χριστόφορος Πέσκιας μάς δείχνει όλα τα μυστικά για να φτιάξουμε χρυσαφένιες και τραγανές τηγανητές πατάτες στο σπίτι.
Ο Χριστόφορος Πέσκιας μάς δίνει τη σπανιόλικη εκδοχή της αγαπημένης μας ομελέτας.
Πώς θα γίνετε εξπέρ στην παρασκευή της πρωινής, μεσημβρινής ή βραδινής μας αγαπημένης. Μάθετε τα μυστικά από τον Χριστόφορο Πέσκια.
Μαγειρεύουμε σήμερα την κουζίνα των γιαγιάδων μας. Ένα πλούσιο αφιέρωμα με 30 ανεπανάληπτες συνταγές. Μην το χάσετε!
Όταν ο Πέσκιας συνάντησε την κρητική γαστρονομία, μαγικά πράγματα άρχισαν να συμβαίνουν στην κουζίνα του. Δες, φτιάξε, δοκίμασε γιατί.
Ογδόντα δύο νέα αγόρια και κορίτσια από όλη την Ελλάδα και την Κύπρο πήραν μέρος στον 1o διαγωνισμό «Γίνε ζαχαροπλάστης» του περιοδικού «Γλυκές ιστορίες» και της σχολής Le Monde.