Η έκθεση «Ferran Adrià: Notes on Creativity» αποπειράται να ξεναγήσει τους επισκέπτες στο δημιουργικό κόσμο του επαναστάτη σεφ.
Κάθε εβδομάδα ένα δείπνο για δύο. Σε συνεργασία με τη Hytra και αυτή την εβδομάδα σας κάνουμε το τραπέζι: ένα πλήρες δείπνο για δύο άτομα στο Hytra Restaurant & Bar.
Τελικά, το νοστιμότερο μπέργκερ δεν είναι από μοσχάρι. Δοκιμάστε την ευφάνταστη veggie εκδοχή με ανοιξιάτικα λαχανικά που μας προτείνει ο σεφ και θα μας θυμηθείτε.
Ο πιο επιτυχημένος Ελληνας σεφ του εξωτερικού πιστεύει ότι η ελληνική κουζίνα δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από τη γαλλική ή την ιταλική, λατρεύει τη φέτα, τα σαλιγκάρια γιαχνί και τα γιουβαρλάκια και ονειρεύεται να ανοίξει εστιατόριο στην Ελλάδα.
Πραγματική ασιατική κουζίνα σε ένα μοδάτο εστιατόριο στο Κεφαλάρι.
Κόβουμε και πετάμε 2 - 3 εκ. από τη βάση τους, το σημείο δηλαδή που δεν είναι τρυφερό. Στη συνέχεια, «ξεφλουδίζουμε» τον κορμό των σπαραγγιών που απομένει με το ειδικό εργαλείο (peeler) που χρησιμοποιούμε για το ξεφλούδισμα των καρότων ή των πατατών,...
Δύο από τις μεγαλύτερες Οινοποιητικές Μονάδες της Ελλάδας ενώνουν τις δυνάμεις τους δημιουργώντας ένα από τα μεγαλύτερα Οινοποιητικά Σχήματα στην Ευρώπη.