Το αγαπημένο ελληνικό ζαχαροπλαστείο άνοιξε πανιά για Ισπανία. Καλές δουλειές!
Την Κυριακή 20/10 στις 7 παρά τέταρτο γυρνάμε τους δέκτες μας στον Σκάι, γιατί ξεκινάει η εκπομπή του Στέλιου Παρλιάρου.
Τι ετοιμάσαμε αυτόν το μήνα; Πολλά και ενδιαφέροντα. Ο φούρνος να ανάψει, το σπίτι να μοσχοβολήσει σιρόπι...
Στην Ελλάδα καλλιεργείται στους περισσότερους αμπελώνες τόσο της βόρειας όσο και της νότιας Ελλάδας, με αξιοπρόσεκτα αποτελέσματα, κάτι που θα διαπιστώσετε και από τις υψηλές βαθμολογίες που έχουν συγκεντρώσει τα κρασιά της γευστικής μας...
Στείλτε μας φωτογραφίες με γλυκά που έχετε φτιάξει από τις Γλυκές Ιστορίες στο Facebook ή στο info@glykesistories.gr.