Αυτή την Κυριακή κυκλοφορεί το όγδοο βιβλίο της σειράς «Καν' το μόνος σου». Μην το χάσετε!
Εύκολο, αν και πρέπει να το προγραμματίσετε αποβραδίς, με αρώματα μεσογειακά, αν και κατάγεται απ’ το Περού. Να πώς θα φτιάχνετε τις σαρδέλες στο εξής.
Η Ευαγγελία Γραμμένου από τον Λαογραφικό Χορευτικό Σύλλογο Βασιλικών ετοίμασε για το γαστρονόμο ένα εύκολο λικέρ βατόμουρο.
Εύκολο και γρήγορο φαγητό με μοναδικό κόπο το καθάρισμα και το κόψιμο των μανιταριών.
Γραβιέρες, αρσενικά και ένα «ιερό» τυρί, ο Αγ. Ισίδωρος, όλα εκλεκτά και πεντανόστιμα, από ένα Ναξιώτη τυροκόμο που αντιστέκεται.
Στόχος φθηνά οικολογικά προϊόντα και ενίσχυση της παραγωγής τους.
Θαλασσινή μεζεδοκατάσταση σε μια εξαιρετική ταβέρνα στο Κερατσίνι.