Πιροσκί και άλλοι ρωσικοί πειρασµοί.
Champalou Brut, Vouvray, Méthode Traditionnelle
Στις συσκευασίες διάφορων κατηγοριών ξηρών τροφίμων (ζυμαρικών, ρυζιών, οσπρίων, αλεύρων, μπαχαρικών κ.λπ.) διαβάζουμε με μικρές παραλλαγές την εξής περιεκτική οδηγία: «Διατηρείτε το προϊόν σε χώρο καθαρό και δροσερό, αποφεύγοντας την έκθεσή του...
Το αλεύρι συγκαταλέγεται στα ευαλλοίωτα προϊόντα. Ενας βασικός λόγος είναι το μέγεθος των κόκκων του· οι ειδικοί λένε πως, όσο πιο μικροσκοπικοί είναι οι κόκκοι ενός προϊόντος, τόσο μεγαλύτερη η επιφάνειά του και, άρα, η πιθανότητα αλλοίωσής του....
Στο Ζάχαρη & Αλεύρι που κυκλοφορεί από την Παρασκευή 01/07.
Καιρός φέρνει τα λάχανα... και τα κολοκυθάκια μαζί στη μακαρονάδα.