Οινοτουρισμός, ντόπια γαστρονομία και μια μεγαλειώδης φύση που σε ξεμυαλίζει.
Πριν τα κέικ μαρμπρέ, τα ντέβιλ'ς και τις άλλες υπερπαραγωγές, ιδού τι σκάρωναν οι Ελληνίδες νοικοκυρές.
Φαίνεται πως οι αγώνες κάποιων οργανώσεων που εδώ και δεκαετίες μιλούσαν για τους κινδύνους των τρανς λιπαρών στη διατροφή μας, τώρα δικαιώνονται.
Εκτός από το ψωμί, δοκιμάστε να την αλείψετε σε κέικ, αφού τη ζεστάνετε και την αραιώσετε με λίγο νερό ή με κονιάκ. Επίσης δοκιμάστε την πάνω σε ανθότυρο ή μυζήθρα.
Δώδεκα εκπομπές μαγειρικής έχουν προγραμματίσει να προβάλουν τα κανάλια.
Επιστρέφουμε ξανά και ξανά...
Δεν ανοίγουμε την πόρτα του φούρνου στην αρχή και μέχρι τα μέσα του ψησίματος, διότι το κέικ μας θα «καθίσει». Δοκιμάζουμε αν έχει ψηθεί βυθίζοντας στο κέντρο του ένα μαχαίρι. Αν η λάμα του βγει χωρίς υπολείμματα νωπής ζύμης, το κέικ...
Στείλτε μας φωτογραφίες με γλυκά που έχετε φτιάξει από τις Γλυκές Ιστορίες στο Facebook ή στο info@glykesistories.gr.