Μια δροσιστική σούπα, αντίδοτο στη ζέστη του καλοκαιριού...
Ορισμένες συνταγές, κυρίως κινεζικές ή κινεζικής έμπνευσης, «ζητούν» να έχουμε το φιλέτο του κοτόπουλου κομμένο σε λεπτές λωρίδες. Για να το πετύχουμε αυτό εύκολα και χωρίς να μας γλιστράει το κοτόπουλο όταν το κόβουμε, το βάζουμε στην...
Παγωτομηχανές, σκουπ και σκεύη σερβιρίσματος για παγωτά και σορμπέ.
Για δροσερά και κεφάτα καλοκαιρινά βράδια, η συνταγή για κοκτέιλ είναι μία: σε βαθύ δοχείο αποθήκευσης με καπάκι αναμειγνύουμε 2 lt γρανίτα της αρεσκείας μας (ιδανικά φράουλα) με 1 lt βότκα. Ανακατεύουμε το μείγμα με σπάτουλα και το βάζουμε στην...