Ταξιδέψαμε στην Τήνο όπου ο μάγειρας Αντώνης Γκιων, του εστιατορίου «Ταρσανάς», μας «σύστησε» το αγαπημένο πιάτο των παιδικών του χρόνων.
Πολύ καλής ποιότητας ψωμί, εκλεκτά υλικά που κόβονται εκείνη τη στιγμή και στο κατάλληλο πόστο.
Τι πιο λαχταριστό και πιο ελληνικό από ένα τηγανητό κεφτεδάκι;
Αυτή την Κυριακή με την Καθημερινή ο πέμπτος τόμος για τον κιμά.
Ιδανικός μεζές ή και κύριο πιάτο για την ημέρα του Πάσχα και όχι μόνο!
Η Μελίνα Σιδηροπούλου γράφει για τα έθιμα, γαστρονομικά και άλλα, της κορφιάτικης Λαμπρής.