Το είδος: Προτιμάμε λευκή, επεξεργασμένη ζάχαρη και όχι ανεπεξέργαστη (καστανή), γιατί μπορεί να δημιουργήσει κρυστάλλους. Επίσης, αποφεύγουμε να χρησιμοποιήσουμε τις ζάχαρες με πηκτίνη που κυκλοφορούν στο εμπόριο και προορίζονται για...
Πολλές φορές, μια απροσεξία κατά την αποστείρωση ή το γέμισμα των βάζων μπορεί να έχει αρνητικές επιπτώσεις στα γλυκά και στις μαρμελάδες μας. Προβλήματα μπορεί επίσης να προκληθούν αν η συνταγή περιέχει περισσότερη ή λιγότερη ζάχαρη από το...
Με την απαλή γεύση και τη μαλακή υφή του, παίζει σε πολλά ταμπλό, ταιριάζοντας με λευκά, ερυθρά και γλυκά κρασιά.
Συμβαίνει και στους καλύτερους οικιακούς ζαχαροπλάστες να μην φουσκώσει κατά πώς πρέπει το κέικ. Όμως το «πατικωμένο» αυτό σκεύασμα δεν το πετάμε. Το κόβουμε σε κομμάτια τα οποία τρίβουμε στο μούλτι, λίγα-λίγα, μέχρι να γίνουν ψίχουλα. Αυτά...
Τις πιο εκλεκτές πρώτες ύλες για τα γλυκά σας και ό,τι εργαλείο μπορεί να χρειαστείτε για να τα φτιάξετε θα τα βρείτε στο κατάστημα του Στέλιου Παρλιάρου. Μαζί και μια μεγάλη γκάμα γλυκών του δημιουργού.