Γιορτινές γεύσεις, πλούσιο τραπέζι με απλά, προσιτά υλικά. Είναι τέλειος ο Γαστρονόμος αυτής της Κυριακής, λέμε!
Ο Άγγελος Ρέντουλας επισκέφτηκε το ιστορικό εστιατόριο του Πειραιά και δοκίμασε το μενού του νέου σεφ Ανταμ Κοντοβά.
Ενα ακόμη συγκριτικό πλεονέκτημα του ελληνικού ελαιολάδου, τεκμηριώθηκε επιστημονικά. Αφορά στην πρόληψη των καρδειαγγειακών παθήσεων. Συγκρίθηκε με 2 ακόμη ελαιόλαδα αλλά και με το φάρμακο (κατά των θρομβώσεων) αυτό καθ’ εαυτό, και βγήκε...
Εμένα μου αρέσει να μαγειρεύω και να μου μαγειρεύουν, να αισθάνομαι ότι η βάσανος της αγάπης πέρασε από μαχαίρια ακονισμένα και κατσαρόλες που αχνίζουν.
Και στοχεύει σε περαιτέρω ενδυνάμωση της ηγετικής θέσης στην αγορά των γαλακτοκομικών προϊόντων.
Με γεύσεις Μυκονιάτικες και μια ιδέα καινοτόμο για «πρωινό του ξενύχτη».