Στο ταξίδι «Από το Πεκίνο ώς τη Ρώμη», κάναμε... στάση στην Ινδία και δοκιμάσαμε το μενού της σεφ Manju Malhi, το οποίο σερβίρεται και απόψε.
Υπέροχο και ανοιξιάτικο επιδόρπιο από τον Τάσο Τυρανόπουλο.
Μοντέρνα ιαπωνική κουζίνα με περουβιανές πινελιές στην Κηφισιά.
Η πιο δυνατή ομάδα ζαχαροπλαστών ετοιμάζει τα καλύτερα γλυκά για κάθε περίσταση.
Ανοιξιάτικες τούρτες και τάρτες, προφιτερόλ, μους σοκολάτας, ραβανί με κρέμα, πασχαλινά κουλουράκια και φλαούνες για το γιορτινό τραπέζι και πολλά ακόμη γλυκά! Στα περίπτερα την Παρασκευή 28/3 μόνο με 4€.