Και οι φακές γίνονται εξωτικοί κεφτέδες - μούρλια!
Το καλύτερο πρωινό για μεγάλους και παιδιά. Ωραίο και ως απογευματινό σνακ. Ποιος μας εμποδίζει, όμως, να το φάμε και για βραδινό;
Μια «καπνιστή» σούπα, ιδανική για αποτοξίνωση μετά το Πάσχα.
Μια διαφορετική κοτόσουπα από τη Νένα Ισμυρνόγλου.
Ένα πιο «βαρύ» κοκτέιλ που θα «συστήσει» το ουίσκι ακόμη και σε όσους δεν το αγαπούν ιδιαίτερα, αφού το σιρόπι ζάχαρης του δίνει μια γλυκιά γεύση και ο δυόσμος το δροσίζει.
Εντυπωσιακό και εντυπωσιακά νόστιμο το κύριο πιάτο της γιορτής.