Η Κυριακή Βασσάλου, editor του περιοδικού Ταξίδια της Καθημερινής, επιλέγει τα αγαπημένα της μέρη για φαγητό στο μακρινό νησί των Δωδεκανήσων.
Στο πλαίσιο του μήνα γαλλικής γαστρονομίας 5 τυχερά ζευγάρια θα δειπνήσουν σε αθηναϊκά εστιατόρια.
Συνοδεύουμε με φρέσκια, πράσινη σαλάτα ή φασολάκια βραστά με λαδολέμονο μουστάρδας.
Γρήγορο, εύκολο, πεντανόστιμο.
Ο αστεράτος σεφ έκανε ένα διάλειμμα από τις πυρετώδεις προετοιμασίες για το αποψινό μενού του για να μας μιλήσει.