Γιορτινές γεύσεις, πλούσιο τραπέζι με απλά, προσιτά υλικά. Είναι τέλειος ο Γαστρονόμος αυτής της Κυριακής, λέμε!
Ιταλικής καταγωγής συνταγή, κάτι ανάμεσα σε ομελέτα φούρνου και ψευτοσουφλέ. Στο φαγητό μπορούμε να βάλουμε και τα περισσεύματα της προηγούμενης ημέρας (βρασμένο μπρόκολο ή κουνουπίδι, βραστό ή ψημένο κοτόπουλο κ.ά.).
Δεν υπάρχει καταλληλότερο φαγητό για ένα σαββατόβραδο με φίλους. Κουβεντούλα, καλή παρέα, μπίρα και ένα τέλειο χειμωνιάτικο φουρνιστό.
Εχεις φάει την κλασική λαχανοσαλάτα άντε και την πολίτικη. Τι θα έλεγες για μια ζεστή με σύγλινο και πορτοκάλι όμως;
Με γεύσεις Μυκονιάτικες και μια ιδέα καινοτόμο για «πρωινό του ξενύχτη».
Καλύτερη χορτόπιτα δίχως φύλλο, δεν έχεις ξαναφάει.
Το καθιερωμένο κυριακάτικο αρνάκι στη γάστρα εμπλουτίζεται με φθινοπωρινά λαχανικά και ντύνεται με ένα μείγμα από σουσάμι και μουστάρδα.