Το σωστό ψιλοκόψιμο των μυρωδικών προϋποθέτει τα εξής:Ένα καλό κοφτερό μαχαίρι - όσο πιο καλό τόσο πιο καλά τα πάσης φύσεως κοψίματά μας.Μια σταθερή επιφάνεια κοπής. Αυτό το επιτυγχάνουμε βρέχοντας 2-3 κομμάτια χαρτί κουζίνας (ή ένα βετέξ) και...
Τι είναι; Ένα μείγμα από σκόρδο, φρέσκο μυρωδικό και ξύσμα λεμονιού που συνηθίζουν οι Ιταλοί να πασπαλίζουν λίγο πριν από το σερβίρισμα πάνω από διάφορα μαγειρευτά και ριζότι. Γιατί να το φτιάξω; Γιατί φρεσκάρει τα φαγητά στα οποία...
Για βιολογικούς καφέδες και ροφήματα, διεθνή πιάτα και νόστιμα γλυκά επισκεπτόμαστε ένα all day εστιατόριο στα Πατήσια.
Γραβιέρα, αρσενικό, τσιμενοτύρι, μητάτο, βλαχοτύρι και άλλα εκλεκτά της ελληνικής τυροκομίας.