Ο,τι πρέπει για να συνοδεύσουμε το ποτό μας ή να γαρνίρουμε τα γλυκά μας.
Μοντέρνα ιαπωνική κουζίνα με περουβιανές πινελιές στην Κηφισιά.
Φαγητό και ποτό σε ένα mainstream μαγαζί που έχει γίνει στέκι στα νότια προάστια.
Επιστρέφουμε συχνά πυκνά στο φιλόξενο εστιατόριο του σεφ Δημήτρη Παναγιωτόπουλου στου Μακρυγιάννη. Οι λόγοι αρκετοί.
Το γνωστό εστιατόριο από το Πολύχρονο Χαλκιδικής άνοιξε και στη Θεσσαλονίκη.
Εκλεκτά θαλασσινά στη Νέα Κηφισιά.