Στις Σέρρες θα βρούμε αξεπέραστης νοστιμιάς, αγροτικά και κτηνοτροφικά προϊόντα, πολυπολιτισμική γαστρονομία και ακμαίες εταιρείες παραγωγής τροφίμων.
Το φαγητό αυτό μπορεί να γίνει, όπως μας είπε η κ. Κατσιφαράκη από τον Γαλατά Χανίων, προσθέτοντας ρύζι στα ρεβίθια που έχουν μείνει από την προηγούμενη ημέρα.
Μακρύσπερμη λευκή ποικιλία ρυζιού που καλλιεργείται κυρίως στη βόρεια Ινδία και στο Πακιστάν. Εχει χαρακτηριστικό άρωμα, το οποίο προέρχεται από τα φύλλα του φυτού. Είναι ιδανικό για πιλάφι και ταιριάζει ιδιαίτερα με εξωτικές και γλυκόξινες...