
Αφράτοι πουρέδες πατάτας, πρωτότυποι πουρέδες λαχανικών, όλα τα μυστικά για τέλεια φάβα, αλλά και φάβες από όλα τα όσπρια. Το τέταρτο βιβλίο της σειράς «Κάν’ το μόνος σου» τα έχει όλα.
Το πειραιώτικο ταβερνάκι φημίζεται για τα τηγανητά θαλασσινά μεζεδάκια του.
Ένας διαφορετικός τρόπος να απολαύσουμε αυγά.
Τάπας και καλό κρασί στο Κολωνάκι.
Νεοαφιχθέν εστιατόριο μετά ζωντανής μουσικής στον Κεραμεικό.
Μια εύκολη και νόστιμη σούπα για το ξεκίνημα της εβδομάδας.
Στο Γαστρονόμο αυτής της Κυριακής ξαναμαγειρεύουμε το ταπεινό ελληνικό ζυμαρικό με απροσδόκητους τρόπους και μαθαίνουμε όλα τα μαγειρικά του τερτίπια.