Το βραστό νερό (όταν δηλαδή φτάσει στους 100° C) καταστρέφει τα αρώματα του τσαγιού και τις ωφέλιμες ουσίες του. Έτσι, όταν βράζουμε νερό για τσάι, φροντίζουμε να το αποσύρουμε από τη φωτιά λίγο πριν αρχίσει ο βρασμός ή το αφήνουμε να κρυώσει λίγο...
Ένα all day στέκι στο κέντρο της Αθήνας με νόστιμη, βιολογική κουζίνα.
Λίγος -αν το καλοσκεφτείς- ο κόπος για ένα τόσο νόστιμο και λαχταριστό πιάτο.
Το βάζουμε σε μέρος σκιερό και ξηρό, μέσα σε τσίγκινο δοχείο ερμητικά κλειστό καθώς το τσάι τείνει να απορροφά μυρωδιές από το περιβάλλον.