Υπέροχοι φθινοπωρινοί κεφτέδες με νόστιμη σάλτσα λαχανικών.
Η συνταγή είναι τόσο γρήγορη που δε περισσεύει λεπτο για «κουσκους».
Μπορούμε να συνοδέψουμε τις ψαρομπουκιές είτε με την αγγουροντοματα είτε με τη σάλτσα πιπεριάς.
Λίγο χρονοβόρο αυτό το παστιτσάκι ωστόσο η γεύση του μας αποζημειώνει.
Ετσι θα έφτιαχναν στο Βιετνάμ και στην Κίνα τα παπουτσάκια!
Η Νένα Ισμυρνόγλου κάνει τα στερεά παχύρρευστα ( οι μελιτζάνες γίνονται πουρές) και τα «χύμα» (τον κιμά) στερεά, φουσκωτά μπιφτέκια.
Στο άψε σβήσε ετοιμάζουμε το ψαράκι και το στολίζουμε με το πιο καλοκαιρινό, δροσερό και αρωματικό λαχανικό... την κόκκινη ντομάτα.
Η γεύση του ελληνικού καλοκαιριού βρίσκεται σε αμέτρητα πιάτα, πολλά από τα οποία ζωντανεύουν παιδικές μνήμες.