Γιατί το καλύτερο γλυκόξινο είναι αυτό που θα φτιάξουμε εμείς…
Νόστιμη, χορταστική και ιδανική για μπίρα...
Λίγος ο κόπος, μεγάλη η απόλαυση…
Μια οικογενειακή ψησταριά με παϊδάκια που κλέβουν την παράσταση.
Για την 3η εβδομάδα του διαγωνισμού «Το συνταγολόγιο της τελευταίας στιγμής», η πρώτη συνταγή που προκρίθηκε είναι της Αικατερίνης Αναπλιώτου.
Μια πλούσια πράσινη σαλάτα με άνηθο και λαδόξιδο θα συνοδεύσει ιδανικά το πιάτο αυτό.
Η ταβέρνα των 30άρηδων, ήσυχο, με καλή σχέση ποιότητας - τιμής σε μια περιοχή που γίνεται της μόδας.
Ένα νέο δημοφιλές all day στέκι στο Νέο Ψυχικό.